Nieuwe opdrachten: Verkoopstyling & Interieur Ontwerp

In Voorschoten zullen wij deze maand een leegstaande woning stylen voor de verkoop, hierbij zal een deel van de woning worden voorzien van meubels & decoratie. Hier zal ook het kleuradvies worden meegenomen.  Begin februari kunt u foto’s terugvinden op onze site.

Daarnaast gaan we in de Oegstgeest een woonkamer volledig opnieuw inrichten (interieur, kleur en indeling), hierin zal een tevens eem openhaard geplaatst worden en ook de vloer vervangen worden. Houd de site in de gaten voor het resultaat.

Bent u zelf ook toe aan iets nieuws of heeft u hulp nodig bij het ontwerp van uw woning? Krijgt u uw woning maar niet verkocht? Mail ons voor een vrijblijvende afspraak. U zult versteld staan wat de mogelijkheden zijn! dns information . dom information . available domains . site whois . sub domains web mentions . link check . youtube down expired domains . Baksis