Geen categorie

Prijswinnares ‘like’ op de facebookpagina bezocht

29 april bij de prijswinnares Evelien Kramp geweest voor het gratis kleuradvies. Super enthousiast ontvangen en veel ideeën doorgenomen. Wil je ook leuke prijzen winnen, zorg dan dat je onze facebookpagina ‘like’ en wie weet staan we volgende maand bij jou voor de deur! cloud data seo back links dns information . youtube down .


Werkzaamheden in de woning in Voorschoten zijn in volle gang

Werkzaamheden in de woning in Voorschoten zijn in volle gang, de vloer (Woodworks Berkel) is prachtig geworden. Keuken (Keukenstudio Voorschoten) zo goed als gereed en schilder (Schilderbedrijf Pieterman) zal deze week starten. Wordt echt prachtig! Naar verwachting zullen we deze week foto’s plaatsen van de werkzaamheden op facebook en binnenkort foto’s van het resultaat te vinden op onze site en natuurlijk ook facebook! cloud data seo back links dns information youtube down


Winnaar gratis kleuradvies bekent gemaakt

De winnaar van onze facebookactie is bekent gemaakt, ben je nieuwsgierig wie het geworden is? Kijk dan snel op onze facebookpagina en ‘like’ hem direct. Binnenkort kunt u nog meer acties verwachten van Vlietburg seo analysis of website . cloud data seo back links . dns information . youtube down . expired domains . Baksis .


Showroom upgrade ‘Keukenstudio Voorschoten’

Vrijdag 12 april een gesprek met Jan van Leeuwen van de Keukenstudio. Doel is om de showroom mogelijk te voorzien van nieuwe balie en tafels (steigerhout) en daarnaast ook een aantal keukens te upgraden. Meer hierover kunt u binnenkort lezen op onze site. seo back links . website seo translations . dns information . expired domains . Baksis


Kleuradvies nieuwbouwwoning Woerden

Voor een nieuwbouwwoning in Woerden zullen wij het kleuradvies uitbrengen. In het advies maken wij een persoonlijk kleurplan en houden wij o.a. rekening met de keuze van meubels, accessoires en een onderwerp welke vaak wordt vergeten de lichtval in de woning.

Ben u ook geintereseerd in een kleuradvies? Like onze facebookpagina en maak kans op een gratis kleuradvies! cloud data . seo back links . website seo translations . dns information . youtube down expired domains Baksis .


Facebookpagina Live – Maak kans op een gratis kleuradvies!!

Onze vernieuwde facebookpagina is geheel live, ‘like’deze pagina en maak kans op een gratis kleuradvies voor uw woning.
netherlands . seychelles satellite maps . seo analysis of website . cloud data seo back links . website seo . translations . dns information . youtube down . expired domains Baksis .


Nieuwe opdracht stylen slaapkamers woning Voorschoten

Na eerder dit kwartaal een opdracht te hebben ontvangen voor interieuradvies / meubels zullen wij eind april starten met het stylen van twee slaapkamers. Meer hierover zul je terug vinden op deze site of op onze facebookpagina. seo analysis of website . cloud data . seo back links . website seo translations dns information youtube down . expired domains . Baksis .


Restyling opdracht woning Voorschoten

Voor een bestaande woning te Voorschoten zullen wij, in samenwerking met de aannemer van de opdrachtgever, de woning gaan stylen. Deze opdracht betreft o.a. kleuradvies en interieuradvies, deze zullen wij begin april gaan starten. cloud data seo back links website seo . translations . dns information . available domains . sub domains youtube down . expired domains . Baksis


Opdracht restyling woning Leiden afgerond

De restyling van een woning in Leiden is geheel afgerond en de eerste foto’s zijn te zien op onze Facebook pagina. De opdracht betrof het stylen van de gehele woning. seo analysis of website Hierin zijn meegenomen het opknappen van een bestaande vloer, kleuradvies an schilderwerk, stofferen van bestaande meubels en samen met client op zoek naar nieuwe meubels. Het resultaat is zeer mooi en dit alles in 1 week terwijl client van een korte vakantie genoot. website seo translations . available domains . web mentions youtube down expired domains . Baksis .


Nieuwe opdracht interieurstyling in Amsterdam

Deze week hebben we een leuke opdracht ontvangen voor het stylen van een woning in Amsterdam (Zeeburg). Een mooie opdracht waar we veel energie in gaan stoppen, start is op 18 oktober. Kijk t.z.t. op onze site voor de resultaten.

Heeft u ook een woning welke toe is aan iets nieuws, u zult versteld staan hoe u met een beperkt budget een kamer of woning kunt veranderen. Neem vrijblijvend contact met ons op.


Werkzaamheden keukenstudio Voorschoten in volle gang

De werkzaamheden in de Keukenstudio in Voorschoten zijn in volle gang, een drietal nieuwe ontwerpen zullen binnenkort geplaatst worden. Voor dat het zover is eerst nieuwe wanden, nieuwe tegelvloeren en zelf een openhaard in één van de keukens! Nieuwsgierig geworden, kijk binnenkort op onze site voor het resultaat of ga persoonlijk langs bij de Keukenstudio in Voorschoten aan de Koningin Julianalaan. translations dns information . site whois . sub domains youtube down expired domains . Baksis .


Nieuwe opdracht verkoopstyling afgerond

De werkzaamheden in de woning aan Burgemeester de Kempenaerstraat te Voorschoten zijn afgerond, helaas zijn we niet in de gelegenheid gesteld om al onze adviezen uit te voeren. Wij danken Makelaardij Clingendael voor de samenwerking en opdracht! website seo . translations dns information . available domains . site whois sub domains web archive expired domains Baksis .


Woning verkocht na verkoopstyling!

De woning die in januari is gestyled (zie foto’s) is binnen 6 weken verkocht! De woning heeft meer dan 2 jaar te koop gestaan en is in samenwerking met makelaar voor een uitstekende prijs verkocht. Staat uw woning ook al langer te koop? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden met ons te bespreken.


Nieuwe opdrachten: Verkoopstyling & Interieur Ontwerp

In Voorschoten zullen wij deze maand een leegstaande woning stylen voor de verkoop, hierbij zal een deel van de woning worden voorzien van meubels & decoratie. Hier zal ook het kleuradvies worden meegenomen.  Begin februari kunt u foto’s terugvinden op onze site.

Daarnaast gaan we in de Oegstgeest een woonkamer volledig opnieuw inrichten (interieur, kleur en indeling), hierin zal een tevens eem openhaard geplaatst worden en ook de vloer vervangen worden. Houd de site in de gaten voor het resultaat.

Bent u zelf ook toe aan iets nieuws of heeft u hulp nodig bij het ontwerp van uw woning? Krijgt u uw woning maar niet verkocht? Mail ons voor een vrijblijvende afspraak. U zult versteld staan wat de mogelijkheden zijn! dns information . dom information . available domains . site whois . sub domains web mentions . link check . youtube down expired domains . Baksis